World of Warcraft Cataclysm

World of Warcraft Cataclysm

Køb World of Warcraft Cataclysm billigst her:


Se den flotte trailer til WoW: Cataclysm

Her kan du se den officielle WoW Cataclysm trailer, som præsenterer spillet rigtigt flot.

 

World Of Warcraft - Introduktion:

Kender du ikke til World Of Warcraft, eller skal du blot have genopfrisket hukommelsen, gennemgår vi her kort hvad WoW består af.

World Of Warcraft handler basalt set om en krig mellem to stormagter. Alliancen og Horderne. Krigen har gennemgået en utrolig udvikling, således at ingen ved hvad krigen går ud på, nu er det eneste der tæller at overleve!

Noget af det der får folk til at føle at de er en del af en ny verden når de spiller WoW, er grafikken. Grafikken i World Of Warcraft er utrolog fascinerende, den byder bla. på meget varierede landskaber, og flotte figurer, som bliver lavet og designet af spillerne.

For at du kan spille World Of Warcraft kræver det at du har en computer. Om du har en Windows eller en Mac computer er lige meget, den skal blot være godt opdateret, og have en god internetforbindelse. Spillet foregår på 3 forskellige typer servere, som er opdelt efter indhold. De mest populære servere er de såkalde PvP-servere (Player versus Player). Spillerne er opdelt i racer, og i WoW har hver race sit eget område. Spillerne kan så bestemte steder frit angribe hinanden.

Nyt i WoW: Cataclysm

For et kort stykke tid siden gav Blizzard Entertaintment en forsmag på, hvad de mange millioner fans kan forvente at den nyeste udgave af WoW kommer til at indeholde.

Normalt når Blizzard udgiver "expansions" til WoW, introducerer de nye klasser, men i denne version af WoW, Cataclysm, har Blizzard valgt at fokusere på to eksisterende klasser, nemlig: Goblins og Worgen.

Da Blizzard's Chris Metzen (vicepræsident for kreativ udvikling) præsenterede WoW: Cataclysm foran 20.000 hungrende fans, fik GameSpot.Com fingre i en prolog over det kommende WoW spil:

World of Warcraft – Cataclysm

I Cataclysm vil vi se en ændring i forhold til landskabet, og lederen af The Black Dragonfight, Deathwing, vender tilbage til WoW.

Der kommer en masse nye missioner i WoW Cataclysm, da Blizzard har re-designet den oprindelige verden, og derved ændre fejlene fra verdenen Azeroth.

World of Warcraft – Cataclysm: Korte fakta