Sims Medieval

Sims Medieval

Køb Sims Medieval billigst her:


The Sims Medieval kræver IKKE en tidligere The Sims udgave

 

Alt i The Sims Medieval er udformet til at skabe en medrivende middelalderlig verden, fra quest-baserede gameplay, at den middelalderlige genstande såsom sværd og lagre og troner, helt ned til de varme udseende tegn, og det maleriske tilgang til verden sig selv. Spillere kan vælge at tilpasse hver ny Hero der kommer til at riget, herunder vælge deres træk og deres fatal fejl. Spillere kommer tæt på deres karakterer, ikke kun sender dem på episke quests, men også at sikre, at de udfører deres daglige opgaver såsom at helbrede de syge, handel for eksotiske varer, eller smedning rustning. Fra at have en baby til at konkurrere på et kongeligt turnering, hvad der sker med deres simmere er op til spilleren. Tidspunktet for romantik og ridderlighed er tilbage med The Sims Middelalder. 

Der er ingen tvivl om det ... alt var sjovere i middelalderen. Du er nødt til at brænde hekse på bålet, dør af pest, og hvis du var særlig heldig du nødt til at gå på korstog til det hellige land og måtte gå hele vejen. Og så kæmper vantro ikke af anden grund end kirken sagde det ... Yay! 

Oven i at vaske var generelt faldet ud af mode som kan ses i den tid beæret tradition for brude bære en spand med blomster. Denne stolte tradition udspringer fra simpel nødvendighed af at have noget, der kunne skjule brude kropslugt. Lækker! 

Som en sim i middelalderen vil du blive begejstret for at vide, at der stadig er hundreder og atter hundreder af år, indtil de grundlæggende menneskerettigheder og borgerlige rettigheder gennemføres. Ikke at skulle stemme virkelig frigør en masse tid du kan derefter bruge i en mere produktiv måde at arbejde på lander på Herrer ejendom. 

Der er naturligvis ulemper ved middelalderen så godt, som ingen tv, men det er afhjulpet af, at den gennemsnitlige levetid for en bonde var kun lidt over 30 år. Så man virkelig nødt til at bruge alle de lange aftener til at sikre en tjent dem biologisk formål, og ikke kun affald væk foran fjernsynet se Desperate husmødre. Så du ser, det hele virker ud ret godt 

I generelle vendinger "middelalderen" er år mellem faldet i Rom og renæssancen betyder omtrent fra 500AD til 1400AD. Typisk vi betragter denne periode som en mørk tidsalder, hvor meget lidt af interesse sket. Intet kunne være længere fra sandheden, da dette også var et tidspunkt, hvor vikingerne var omkring. Og drengen gjorde de ved hvordan man får en god tid! 

Som du sikkert allerede kender England blev opdaget i AD 793 med fredelige viking erhvervsdrivende. Vikingerne gjorde landgang i nærheden af ​​klostret i Lindisfarne, hvor de handlede med de lokale indbyggere sælger bacon og Lurpak smør i bytte for guld, religiøse relikvier og slaver. De indfødte var så begejstret ved deres besøgende, at de hurtigt begyndte at betale en frivillig afgift kaldet danegæld (dansk skat). Den engelske betalt så meget mønt til vikingerne på denne måde, at flere engelske mønter fra denne tid er fundet i Sverige end i England. Desværre er denne skat er siden blevet droppet betyder, at den engelske i øjeblikket skylder omkring 1000 år værd af danegæld (vi er mere end villige til at acceptere en udbetaling i form af Salt & Vinegar chips). 

En masse handel fandt sted mellem Skandinavien og England på det tidspunkt. Og regelmæssig handel ruter blev hurtigt etableret. Navigation var lidt af et problem på grund af kompasset ikke er opfundet endnu, og mjød har været opfundet nogle år tidligere. Således vikingeskibe gøre turen fra Skandinavien til England opdagede Grønland og senere Vinland (Amerika). 

Så der har du det. Jeg lover dig ... alle, hvis det er mere eller mindre helt rigtigt.