Pro Evolution Soccer

Pro Evolution Soccer

Køb Pro Evolution Soccer billigst her:


Pro Evolution Soccer 2011 Trailer

Se her hvad Pro Evolution Soccer har at byde på.

 

Centralt i hjertet og sjælen i PES 2011 er idéen om frihed spille.

Denne frihed puster nyt liv i serien med den mest avancerede sæt gamplay forbedringer nogensinde forsøgt af Winning Eleven Production team, sammen med de største skridt i nyt indhold.

Resultatet vil være et spil, der giver total kontrol over hvert element af leg - selv online - at give de mest livagtige fodbold oplevelse ud for faktisk at sætte på en ensartet og under feltet.

Nøglefunktioner:

-Total Control: PES Productions har forbedret 360-graders passerer ratio, der tilbyder et hidtil uset niveau af kontrol over hvert pass, skud, indkast gennem bolden og loftede gennem bolde. Brugerne kan passere bolden ud i rummet, og flytte deres leg med total frihed. Spillere skal netop vægt deres afleveringer og anden gætte løber af deres holdkammerater og udnytte deres bevægelse. Spillere kan endda lægge pres på modstanderne at tvinge dem ud af bolden.

-Shot & Stamina Gauge: Ud over de generiske magt sporvidde, det Shot & Stamina meter detaljer spillerens nøjagtige niveau af fitness. Konstant sprint vil have en negativ indflydelse på præstationen og statistikker.

-Nye Defender AI: Defenders nu holde deres holdninger naturligt, i stedet for at jagte bolde at indtaste deres område og arbejde for at lukke hackeren at tvinge fejl.

-Animation og afspiller Fysik: PES Productions er fuldstændig omarbejdet hvert enkelt element i in-game animation. Disse tilføjelser vil blive klart, før selv kick-off, med de spillere, der nyder flydende, naturlige bevægelser, med mere realistiske acceleration og inerti end nogensinde før. Den kropslighed mellem spillere er også blevet forbedret, hvilket var en prioritet anmodet om i PES fora. Skubbet og blokere nu ser bedøvelse, mens der er en større vifte af overbevisende tackle stilarter. Ambient animation tilføjer også umådeligt til in-game atmosfære, som spillerne opfører sig realistisk når det er slukket bolden, og gå og køre med en lang række individuelle stilarter.

-Speed of Play: Den nye grad af kontrol betyder, at PES 2011 har et mere varieret tempo spiller, der afhænger af situationen ved hånden. Spillet vil brast i livet som modangreb spiller ind, men spillerne kan diktere tempoet via langsomme opbygge eller som udnytter pladsen at stige frem. Det er sværere at gøre lange løber fra midtbane, og vellykket spille, vil afhænge af at gøre hurtig overgår til at skabe rummet.

-Æstetik: PES 2010 udstillingsmontre den bedste lighedspunkter i en fodboldkamp, og PES 2011 ups ante yderligere. Facial animation er blevet forbedret, men de vigtigste fremskridt er over 1000 helt nye animationer, der er blevet genskabt fra bunden ved hjælp af over 100 timers motion fanget optagelser giver mere organisk løber, viser, indkast, tackler, og interaktion.

-Taktisk og strategi: PES Productions teamet har gennemført en helt ny "Træk og slip-mekanisme, der kan bruges i alle aspekter af teamledelse. Disse indstillinger er også animeret til at fremme en bedre forståelse af de spiller, der er blevet ændret.

-Finte indstillinger: PES har altid tilbudt en bred vifte af subtile evner, restprodukt og sving, men PES 2011 giver brugerne mulighed for at kortlægge deres yndlings flytte sekvenser til højre stick, hvilket gør dem mere tilgængelige end nogensinde før.

-Master League Online: PES 2011 vil markere online debut for sin meget elskede Master League element, med spillere byde mod hinanden for verdens bedste spillere, og forsøger at opbygge et hold, der kan konkurrere med de bedste mod online peers hele kloden.