Pro Cycling Manager

Pro Cycling Manager

Køb Pro Cycling Manager billigst her:


Cyanide tilbageholdende med Pro Cycling Manager 2011 funktioner

Kendskabet til forbedringer og nye funktioner i det længe ventede Pro Cycling Manager 2011 er stadig relativt sparsomme. Dette skyldes primært, at Cyanide ikke har meldt mange officielle ting ud endnu, og vores informationer er derfor baseret på interviews med folkene bag Pro Cycling Manger 2011.

Vi har nogle bud på de nye funktioner, som langt fra er bekræftet, men som kan give visse forhåbninger til Pro Cycling manager 2011. Herunder kan du læse både de bekræftede funktionaliteter i Pro Cycling Manager 2011, samt dem, der endnu er uvished om. Der er tydeligt gjort rede for, hvilke nye funktioner i Pro Cycling Manager 2011 der er sikre, og hvilke der endnu er gæt. 

Forventninger til Pro Cycling Manager 2011 vs. 2010

Sidste år var det forbedringer i grafikken, den nye spilmotor, som Cyanide aktivt brandede som den største forbedring i Pro Cycling Mangers historie. Derudover blev der åbnet op for ”Season mode” og en helt ny ”race editor”. Om disse så har levet op til forventningerne, er et åbent spørgsmål, men ikke ubetydeligt for det nye Pro Cycling Manager 2011.

Det er et kendt fænomen, at nye versioner af spil, og software i det hele taget, er markant bedre i version 2. For vores gætteri på forbedringer i Pro Cycling Manager 2011 betyder det, at vi højst sandsynligt vil se små forbedringer af de funktioner, som blev indført i spillet sidste år. Alt i alt for at skabe et mere stabilt Pro Cycling Manager 2011.

Nyt i Pro Cycling Manager 2011

I en række interviews til blandt andet PCMDaily og den italienske fan side for Pro Cycling Manager 2011 har Clément Pinget, projekt leder og designer på Pro Cycling Manager serien, løftet sløret for nogle af de lækkerier, vi kan forvente i Pro Cycling Manager 2011. Herunder er en redegørelse for de nye funktioner, og en vurdering af hvilke konsekvenser de får for spillet.

Mindstekrav

Cyanide har udtalt, at målet er, at mindstekravene til Pro Cycling Manager 2011 skal være de samme som dets forgænger 2010. Derfor behøver du ikke investere i ny hardware, hvis du har spillet 2010’eren.

Realisme på vejene

I alle tidligere versioner af Pro Cycling Manager har en stor kritik været rettet mod det faktum, at cykelrytterne bogstaveligt talt kører gennem hinanden i feltet. I virkelighedens cykelsport foregår et meget kompliceret taktisk spil om placeringerne i feltet. Dette spil er meget vanskeligt at simulere i en computer, men i det kommende Pro Cycling Manager 2011 skulle denne længe ventede funktionalitet til dels være implementeret.

Kun til dels, da rytterne til tider alligevel er nødt til at køre gennem hinanden, også i Pro Cycling Manager 2011, hvilket dog kun skulle ske yderst sjældent. Det åbner alligevel en helt ny taktisk side af spillet, fordi man i Pro Cycling Manager 2011 skal tage mere hensyn til vejens udformning i forhold til hastigheden, eksempelvis hvis rytterne skal have vand, eller man overvejer at starte et udbrud.

Øget dynamik i feltets bevægelse

En både visuel og gameplay fordel for Pro Cycling Manager 2011, som går hånd i hånd med den tidligere nævnte funktionalitet, er den ”grafiske” uformningen af feltet. Eftersom spillerne i Pro Cycling Manager 2011 ikke længere, i så høj grad i hvert fald, kører gennem hinanden, vil også hastigheden og vejens udformning have betydning for strukturen af feltet. Helt konkret betyder dette, at et felt i Pro Cycling Manager 2011 vil få en aflang form, hvis hastigheden stiger.

Hovedsponsoren

Efter sigende skulle man i Pro Cycling Manager 2011 kunne miste sin sponsor, eller skrive kontrakt med en ny. Det betyder, ligesom i virkelighedens verden, at dit hold må skifte navn. Umiddelbart ligger der ikke den store interesse i netop funktionaliteten, men mere den database der skal bakke den op.

Der er forlydender om en database på mere end 350 fantasy sponsorer, logoer og trøjer, som skal danne grundlag for sponsor funktionaliteten i Pro Cycling Manager 2011. Du vil altså ikke længere kunne beholde den samme sponsor til år 2020, men må undervejs skifte både navn og trøjer.

Rytternes region og popularitet

Som noget helt nyt, har alle rytterne nu et felt med deres region. Det betyder blandt andet, at sponsorerne i Pro Cycling Manager 2011 naturligvis vil forsøge at få fat i de regionale stjerner først. Hver rytter har også fået tilføjet en popularitetsfaktor, som er afgørende for en sponsor og rytterens pris, men som ikke nødvendigvis gør ham til en bedre mand på holdet. Pro Cycling Manager 2011 forsøger altså at give en mere realistisk sammensætning af holdet, hvor du skal overveje flere forhold, når du køber og sælger ryttere. Yderligere vil rytternes popularitet ændres, når de opnår resultater.

Forbedret grafik (3d engine)

Cyanide er blevet spurgt om hvorvidt Pro Cycling Manager 2011 indeholder ændringer af den nuværende 3d engine, altså den software som skaber grafikken. Hertil har de svaret, at der er lavet en komplet omskrivning af cykelryttermodellen, hvilket de selv ser som et vigtigt skridt for serien. Derudover har Pro Cycling Manager 2011 to helt nye landskaber nemlig ”gold” og ”ørken”, samt flere andre forbedringer.

Kompatibilitet (Pro Cycling Manager 2011 og 2010)

Der er det seneste år blevet lagt et stort arbejde i race editoren og grafikfiler til Pro Cycling Manager 2010, og mange er derfor interesseret i, om dette arbejde, altså filerne, kan benyttes i Pro Cycling Manager 2011. Udmeldingen indtil videre er heldigvis, at filerne skulle være kompatible, men at der er ændringer i tilbehør eksempelvis handsker og støvler, som derfor skal laves forfra.

Udover ovenstående forbedringer har Cyanide meldt ud, at der ikke ændres ved banecykling og heller ikke er planer om nye spilformer.