Portal 2

Portal 2

Køb Portal 2 billigst her:


Portal 2 PS3 Trailer

Se traileren for det populære Portal 2 PS3 spil.

Portal 2 PS3 Beskrivelse

Playstation 3 ejere kan se frem til mange fantastiske spil i 2011 – og blandt dem lyser især Portal 2 PS3 op! Portal 2 udkommer til PS3 allerede i april 2011, og mange personer indenfor spilbranchen forventer, at lige netop Portal 2 PS3 vil blive et af 2011’s mest populære PS3 spil!

 
Det første Portal spil vandt utroligt mange priser for det innovative og udfordrende gameplay, hvilket det nye Portal 2 PS3 selvfølgeligt viderefører. Med Portal 2 PS3 bliver du præsenteret for et visuelt imponerende spil fra first-person-view, der er kendt fra diverse skydespil.
 
Målet i såvel det første Portal som det nye Portal 2 PS3 er, at du skal komme fra det ene kammer i Aperture Science Facility til et andet. Dette sker igennem mange andre kamre, ved at flytte, bære og smide objekter samt ved at bruge de mange portaler, der har været med til at navngive spillet. Portal 2 PS3er et unikt spil når man ser på gameplayet, hvilket kommer til sin ret med PS3 controlleren. Det er umuligt at finde et spil, der ligner Portal 2 PS3, hvis man da ikke kigger på det første Portal spil. 
 
Portalerne bruges til at bevæge sig fra et sted til et andet, og du kan med diverse instrumenter skabe portaler overalt. Skaber du en portal det rigtige sted, kommer du også derhen, hvor du gerne vil i Portal 2 PS3. Men det kræver meget øvelse, og vejen til det rigtige kammer er brolagt med blod, sved, tårer og en masse træning. Til gengæld vil du, når du er i stand til at mestre taktikker og metoder i Portal 2 PS3, være i stand til at jorde samtlige modstandere over PS3’ens multiplayersystem Playstation Network.
 
Portal 2 PS3 fortsætter naturligvis historien fra det første Portal spil, og man vil kunne genkende de gamle figurer, hvis man har spillet Portal 1 på PC. Det er de samme historieforfattere, der har skruet Portal 2 PS3 sammen, så der er garanti for den samme fantastiske historielinje selv 4 år efter det første Portal spil.
 
Der vil selvfølgeligt også være en multiplayerdel i Portal 2 PS3, til dem der ønsker at spille det. Multiplayerdelen i det originale Portal til PC var en massiv succes, og Sony forventer, at Portal 2 PS3 vil være et af de mest populære multiplayerspil til PS3’en inden for få uger efter spillets release.
 
Det første Portal spil udkom tilbage i 2007. Spillet blev udviklet af Valve Corporation. Valve Corporation er kendt som udviklerne bag nogle af historiens største spilsuccesser som Half-Life, Counter-Strike, det første Portal samt spiltjenesten Steam. Det første Portal spil blev tilbage i 2007 kun distribueret til PC-platformen via Steam, men det nye Portal 2 PS3 spil kommer heldigvis også til konsoller som PS3 – har du en PS3 kan du derfor glæde dig til at prøve kræfter med Portal 2 PS3!