L.A. Noire

L.A. Noire

Køb L.A. Noire billigst her:


Anmeldelse

"Jeg er yderst tilfreds med spillet, og bestemt den service jeg fik.
Kunne spille spilet dagen efter jeg havde bestilt det, så jeg er meget glad :)", Jacob Andersen

Beskrivelse

L.A. Noire PS3 er et spil som bliver udgivet af Rockstar Games, firmaet som står bag stor sælgeren Grand Theft Auto og mange andre. L.A. Noire blev første gang præsenteret i 2004, og det har altså 6-7 års udviklings tid bag sig. Udviklerne bag L.A. Noire har lagt rigtigt meget energi, og rigtigt mange penge i at spillet skal være så realistisk som muligt. Lyder det spændende? Så prøv at se denne trailer for L.A. Noire:

Som du kan se, er grafikken helt fantastisk i LA Noire til Playstation 3. I en video som udviklerne har lavet, kan du komme med bag scenen for L.A. Noire PS3, og se hvordan spillet er blevet så realistisk, som det er blevet:

Tør du vente? Forudbestil L.A. Noire PS3 allerede nu!

Uredigeret beskrivelse fra producenten af L.A. Noire PS3

Midt efterkrigstidens boom af Hollywoods Golden Age, en idealistisk detektiv, Cole Phelps, kastes hovedkulds ind i en by drukner i vold og korruption. 
Utilizing banebrydende ny teknologi, der indfanger en skuespiller ansigtstræk præstationer i forbløffende detaljer, er LA Noire PS3 en voldsforbrydelse thriller, der blander betagende action med ægte detektivarbejde for at levere en hidtil uset interaktiv oplevelse. 
Afhøre vidner, søge efter spor og jagte mistænkte, som du har svært ved at finde frem til sandheden i en by, hvor alle har noget at skjule. 

Midt efterkrigstidens boom af Hollywoods guldalder, Cole Phelps er en LAPD detektiv kastet hovedkulds ind i en by ved at drukne i sin egen succes. 
Korruption er udbredt, er det narkohandel eksploderende, og mord satser på en all-time high. 
I sin kamp for at klatre i graderne og gøre det rette, må Phelps optrævle sandheden bag en række ildspåsættelser angreb, afkrævning konspirationer og brutal mord, kæmper LA underverden og endda medlemmer af hans egen afdeling for at afdække en hemmelighed, der kunne ryste byen til sin rådne kerne. 

Brug banebrydende ny animation teknologi, der opfanger enhver nuance af en skuespiller ansigtstræk præstationer i forbløffende detaljer, er LA Noire en voldsforbrydelse thriller, der blander betagende action med ægte detektivarbejde for at levere en hidtil uset interaktiv oplevelse. Søg efter spor, jagte mistænkte og afhøre vidner, som du har svært ved at finde frem til sandheden i en by, hvor alle har noget at skjule. 

En mørk og voldelig kriminalitet thriller, der på baggrund af 1940's Los Angeles og udnytte revolutionerende ny facial animation teknologi, LA Noire blander den betagende indsats jagter og skyderier med ægte detektiv arbejde, herunder afhøringer og fingerpeg-finding, som nyligt præges officer Cole Phelps indleder en desperat søgen efter sandhed i en by, hvor alle har noget at skjule.