FIFA

FIFA

Køb FIFA billigst her:


FIFA 11 PS3 - Nye funktioner i FIFA 11 til PS3

I år kan alle FIFA fans se frem til et virkeligt revolutionerende spil. FIFA 11 Dansk byder på en helt ny måde spillerne bevæger sig på. EA Games kalder den nye funktion: Personality+

FIFA 11: Personality+

Personality+ revolutionerer måden spillerne bevæger sig på i FIFA til Playstation 3, spillernes bevægelser på banen bliver afspejlet i spillet, hvor deres kendetegn bliver ført med over, hvordan de bevæger sig i forhold til de andre spillere  o.s.v.

Med Personality+ i FIFA 11 vil spillerne adskille sig fra hinanden, ved hjælp af information som er indsamlet i en stor database, af over 1700 forskellige talentspejdere. Hver spiller er blevet vurderet ud fra 36 karakteristika samt 57 færdigheder. Eksempler her på er:
 

Wayne Rooney - Manchester United

Wayne Rooney vil i FIFA 11 kunne holde modstanderne på afstand med sine stærke fysik, afslutte fra lang afstand og afslutte utroligt hårdt. Ligesom vi kender Wayne Rooney fra hans fantastiske spil i Manchester United.

Kaka - Real Madrid

I FIFA 11 vil Kaka dele ud af sine fantastiske præcise og kreative afleveringer

Giorgio Chiellini - Juventus

Giorgio Chilellini, en af verdens bedste forsvarsspillere fra Juventus vil i FIFA 11 foruse og reagere på angribernes bevægelser på samme måde som han gør i virkeligheden, og derved vinde de små interne kampe imellem ham og modstandernes angribere.

Målmænd og Personality+

Selv målmændende har også fået tilført Personality+ elementet, således deres kvalifikationer på den rigtige bane, og så bliver afspejlet på den virtuelle bane i FIFA 11. Især på målmændendes spring- og reaktionsevner vil man kunne se en væsentlig forskel, fra de tidligere FIFA spil.

 

FIFA 11: Pro Passing-system

Det nye Pro Passing-system har gjort således, at kvaliteten af afleveringer/pasninger nu afgøres af brugerens evner med controlleren. Laver man en dårlig aflevering, som ikke får nok kraft eller ikke er præcis nok, giver det nu modstanderen mulighed for at overtage bolden. i FIFA 11 PS3 er det også blevet muligt at lave kurvede pasninger, som gør det muligt at spille mere effektivt og sikkert.