Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever

Køb Duke Nukem Forever billigst her:


Duke Nukem Forever PS3 er mere end bare endnu et First Person Shooter spil. Serien lever på en legende, som startede i 1991, og dette spil er muligvis det mest ventede nogensinde. Læs videre og få en kort forklaring på hvorfor vi spår Duke Nukem Forever PS3 en lys fremtid.

Blandt de første FPS-spil

Duke Nukem, hovedpersonen som du spiller, så første gang lyset i 1991, da firmaet bag, Apogees, lancerede computerspillet i, hvad der på det tidspunkt var overtruffen grafik. Oprindeligt var spillet shareware, altså til gratis download. Mange udgaver senere, i 1996, udkom så Duke Nukem 3D, som indtil nu har været det sidste skud på stammen. I 1997 annoncerede Apogees at udviklingen af Duke Nukem Forever var i gang, men siden er lanceringen blevet udskudt adskillige gange, og først da firmaet Gearbox Software overtog spillet kom der skub i tingene. Nu er det her så; Duke Nukem forever PS 3.

Red verden i Duke Nukem Forever PS3

Nu er vores helt vendt tilbage i spillet Duke Nukem forever PS3, som har været ventet af mennesker over hele verden siden 1996. Er du klar til at bekæmpe aliens som Duke Nukem, hvis storhedstid kun er blevet større siden det sidste eventyr? En hær af aliens prøver endnu engang at underlægge sig moderjord, og som altid, er det udelukkende Duke Nukem, vores alles superhelt, der er i stand til at nedslagte bæsterne. Ikke engang et politi af grise, en skrumpestråle, eller en alien boss er i stand til at stoppe helten Duke Nukem i hans evige kamp for at redde verden, og endnu vigtigere, hans kvinder på jorden. Ingen udfordring er for stor for Duke Nukem og de kan alle klares i bedste bad-ass stil. Duke Nukem bedre kendt som kongen er udstyret med de mest ødelæggende våben og garanterer action så længe du orker. Legenden om Duke Nukem vil altid være en del af spilhistorien og dette spil ligeså.

Atypisk Våbenarsenalet og morale i Duke Nukem Forever PS3

Den ukronede konge af first-person-shooter spillene er vendt tilbage i en eksplosiv udgave proppet med action, som kræver, at du holder tungen lige i munden, alt i mens du udsletter rumvæsener og charmerer damer i Duke Nukem Forever PS3. Verdenen, som Duke Nukem befinder sig i, er yderst interaktiv, og lader dig skyde objekter, skrive sjofle eller grove beskeder på tavlen, læse voksenmagasiner, løfte vægte, og sågar lave øjne til og flirte med de smukke damer der altid omgiver Duke Nukem. Duke Nukems arsenal af skydevåben gør dig i stand til at destruere rumvæsener med overlegen stil og efterlader garanteret et skræmmende rod.

Her kan du se den officielle trailer: