Dirt

Dirt

Køb Dirt billigst her:


Dirt 3 PC kan meget vel gå hen og blive et af årets bedste spil. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Dirt 3 PC vil blive det bedste racerspil til PC i meget, meget lang tid!

Mange erfarne kræfter indenfor racerspilsudvikling er med på Dirt 3 PC projektet, hvilket er en af grundene til, at forventninger til spillet er meget høje. Først og fremmest er Colin McRae selvfølgeligt med til at skabe Dirt 3 PC. Colin McRae har i lang tid været verdens bedste rallykører. Colin McRae var med fra start af til at skabe Dirt serien, og er en af de ledende kræfter bag udviklingsholdet til Dirt 3 PC, hvor han har været med til at evaluere spillet fra begyndelsen af. Har bilernes fysik ikke svaret til Colin McRaes indtryk, er de blevet ændret. 

Især er der blevet lagt meget vægt på bilen 555 Subaru, som var den bil, Colin McRae selv vandt rigtigt mange rallyløb i. Du kan roligt glæde dig til, at køre racerløb i Dirt 3 PC med 555! 

Der er heldigvis også rigtigt mange andre biler i Dirt 3 PC. Biludvalget er større end nogensinde, og du kan vælge både at køre rundt i traditionelle rallybiler, men også biler som Mini Cooper S. Dirt 3 PC er ikke den slags spil, der tager sig selv alt for seriøst. Derfor kan du sagtens køre rallyræs i en Mini Cooper S i Dirt 3 PC – det er bare ganske usandsynligt, at du vinder. Lykkes det dig alligevel at vinde med en Mini Cooper S i Dirt 3 PC, kan du roligt regne med en Steam-achievement eller to!

Det er ikke kun bilerne, der er gjort rigtigt meget ud af i Dirt 3 PC. Der er blevet designet rigtigt mange landskaber, så du får lov til at køre rundt i mange andre territorier, end bare almindelige grusbaner. Vil du køre rundt i en jungle? Det kan du sagtens i Dirt 3 PC. Vil du hellere køre rundt inde i bymiljøet? Det kan du også sagtens i Dirt 3 PC!

Tør du prøve kræfter med det potentielt bedste racerspil i mange år, udkommer Dirt 3 PC d. 23. maj 2011. Forudbestiller du spillet, får du det med det samme vi har det, så du kan få en fordel fra start af i Dirt 3 PC’s store multiplayerdel, der uden tvivl vil trække en hel del spillere til! 

Skadesmodellen i Dirt 3 PC er meget veludviklet. Hvis du i Dirt 3 PC rammer ind i en mur med flere hundrede kilometer i timen, er du ikke sikker på at overleve stødet. Heldigvis kan du med ReWind funktionen spole tiden tilbage i Dirt 3 PC, så du får endnu en chance med det svære spil. ReWind funktionen virker selvfølgeligt ikke til multiplayer.