Crysis

Crysis

Køb Crysis billigst her:


Crysis 2 PC Trailer

Glæder du dig til at få Crysis 2 PC i hænderne? Så se imellem tiden denne fantastiske trailer for Crysis 2 PC

Læs om Crysis 2 PC

Crysis 2 til PC er et af 2011’s mest ventede spil! Det første Crysis spil, forgængeren til Crysis 2 PC, skabte tilbage i 2007 en hel kult omkring det dengang utroligt krævende PC-spil. PC-spillet Crysis 2 er et såkaldt first-person-shooter spil ligesom Counter-Strike og perse Call of Duty spil som Black Ops og Modern Warfare 2.

Crysis 2 PC foregår i New York City år 2023. Det første Crysis spil foregik i en jungle tre år tidligere. Det originale Crysis spil blev især berømt grundet den dragt, man som spiller tog på i spillet – Nanosuit dragten. Denne dragt er selvfølgeligt også med i Crysis 2 til PC i en nyere og bedre version.

Nanosuit dragten tillader spilleren at få specielle evner som f.eks. usynlighed eller hurtighed i en kortere tidsramme. Grundet dette er Crysis 2 PC et mere strategisk first-person-shooter spil end så mange andre i first-person-shooter genren. I PC-versionen af Crysis 2 handler det langt fra kun om, hvor godt du er i stand til at skyde, men også om hvordan du bruger de fordele, som Nanosuit dragten giver dig. 

Er du den snigende sniper-type, eller foretrækker du at løbe ind guns blazing med 2 maskingeværer? Crysis 2 PC lader dig gøre begge ting – og du bliver belønnet som spiller, hvis det lykkes dig at bruge de forskellige fordele de rigtige tidspunkter. Crysis 2 PC er et utroligt omfattende spil. 

Der er selvfølgeligt også multiplayer i Crysis 2 PC. Mange maps er allerede skabt, og udvikleren har lovet, at der vil komme en stadig strøm af nye maps til Crysis 2 PC langt efter udgivelsesdatoen.

At Crysis 2 PC foregår i New York åbner for utroligt mange nye muligheder. Byen er betegnet som en ’urban jungle ’ – en ’storby jungle’ – og mange af de ting, man kunne i den originale jungle fra det første Crysis spil, kan også sagtens lade sig gøre her.

Det originale Crysis spil blev meget kendt for det utroligt varierende landskab. Hvis der var et træ, kunne du skyde det over, og save det i stumper og stykker med dine våben. Sten og grene fløj rundt i luften, når du skød efter dine modstandere. Disse fantastiske detaljer, som er med til at gøre PC-versionen af både det originale Crysis og det nye Crysis 2 PC, kommer du til at savne, det øjeblik du begynder at spille et andet spil!

Når du først har prøvet Crysis 2 PC’s fantastiske grafikmotor, de uendelige muligheder, de taktiske fordele og den ekstremt flotte grafik går du ikke tilbage. Det første Crysis spil var kultskabende med grafikken, og det forventes, at Crysis 2 PC også bliver det.

Crysis 2 PC har været under udvikling siden 2007. Crysis 2 PC blev først annonceret under E3, verdens største spilmesse, i 2009. Crysis 2 PC er et af de mest ventede spil, og EA som står bag spillet håber, at de kan genskabe den fantastiske succes, det første Crysis spil førte med sig. EA har også allerede lovet den kæmpestore fanskare Crysis 1 har opbygget, at hvis Crysis 2 PC bare opnår en brøkdel af det første Crysis spils succes kommer der også et Crysis 3 spil. 

Du kan roligt glæde dig til at prøve Crysis 2 PC!