Køb spil

Når du skal købe spil, skal du sørge for at webshoppen du køber fra er i orden. Du kan hurtigt danne dig et indtryk af webshoppen, og vurdere om den er troværdig ved at følge disse 4 punkter:

  1. Har webshoppen en synlig adresse, telefon nummer og e-mail?
  2. Er der stavefejl, døde links eller lignende?
  3. Er webshoppen blevet opdateret fornyligt?
  4. Er designet indbydende eller uprofessionelt?
  5. Er der en virksomhed bag?

For at undgå at blive snydt når du skal købe spil, er en af de første ting du skal kigge efter, om der er en virksomhed bag webshoppen. Ved spil køb kan du nemlig opleve fejl på DVD'en, og du skal derfor sikre dig at du kan få dine penge igen!

Er siden sjusket?

Kan du blot ved at skimte siden finde stavefejl som f.eks. "køb spil" hvor der skulle have stået "købe spil", egenavne der ikke står med stort eller lignende grammatiske fejl skal du straks slå følehårene ud og være opmærksom. Finder du yderligere fejl som f.eks. døde links skal du kraftig opveje disse fejl med resten af webshoppen.

Er der aktivitet på webshoppen?

Såfremt webshoppen ser ud til at være gået i stå midt i 90'erne, så kan det være at shoppen er lukket. Køb da spil et andet sted.

Er designet uprofessionelt?

Ser designet ud til at være lavet af naboens søn kan det være et dårligt tegn. Dog kan det også være en passioneret iværksætter som blot er i opstarts fasen.

Køb spil online konklusion

Køb spil online hos webshops, som du efter at have gennemgået denne liste stadig har det godt med!

Køb spil råd for børn

Er du ung er det en god ide at få hjælp af dine forældre. Køb spil processen indebærer nemlig ofte brugen af kreditkort.

Ved køb af spil skal du huske at spørge dine forældre om lov, før du låner deres kreditkort.

Spil Til PC

Spil til PC er spil som kan bruges på en "Personlig Computer", eller på engelsk "Personal Computer".

Begrebet PC stammer fra dengang, almindelige mennesker fik mulighed for at købe en computer. Spil til PC er altså til en almindelig computer, oftes er en sådan computer baseret på styresystemet Windows, som er udviklet af Microsoft. Dog kan spil til PC også, i nogen tilfælde, spilles på en computer som har Mac som styresystem.

Dog skal der nogle gange benyttes et program kaldet Parallels. Parallels er et program til styresystemet Mac, der gør det muligt at installere og køre spil til PC.

Spil til PC - Hvorfor kun til PC?

De fleste spil er til PC, altså en computer som (oftest) kører styresystemet Windows. Det er simpelthen, fordi at spil til PC markedet er langt større, end markedet for spil til Mac, Linux og hvad de andre styresystemet nu hedder.

I 2009 blev der lavet en markedsundersøgelse hvor Windows blev opgjort til at have cirka 91 % af PC markedet. Derfor er de fleste spil til PC, og ikke Mac, Linux, IBM, Amiga eller lign. styresystemer som har en markedsandel der er nærmere 0 % end 1 %.

Er spil til PC video spil?

Når vi snakker spil til PC er der tale om såkaldte "video spil". Video spil er elektroniske spil som kræver interaktion fra brugeren, hvis der ingen interaktion fra brugeren var i video spil til PC, ville det ikke være et video spil, men bare en video.

Er spil til PC gratis?

Ja og nej. De spil du finder her på siden er såkaldte gratisspil. Disse gratisspil er som navnet hentyder, gratis. Det der er anderledes ved disse spil er at de fungere på tværs af styresystemer. Det er de fordi de afspilles i en browser (det program du læser denne artikel i), i et format kaldet flash, og flash er understøttet i alle større browsere, på tværs af styresystemer.

Men de spil som skal installeres på din PC er noget større og kræver mere fra udviklerne. Disse udviklere tjener penge på salget af spil, og ikke på annoncer som de små flashspil udviklere gør. De er altså ikke gratis. Dog kan der i enkelte tilfælde være gratis spil til PC, som skal installeres. Vi har f.eks. et til download her på spilcomputer, kaldet Track Mania Nations.