Pokemon spil

Pokemon spil

Pokemon er udviklet af de japanske folk fra Nintento. Pokemon spil er en eventyrverden som har spredt sjov og glæde hos mange tusind mennesker over hele verden. Når du spiller Pokemon er det en blanding af spillekort, videospil og Anime-tegnefilm.

Altså: Pokemon er noget helt specielt, som verden ikke havde set før det blev udgivet i 1996 i Kina (det kom først til Europa i 1999).

Det første Pokemon spil som blev udgivet i 1996, blev udgivet til Nintendos håndholte spille konsol, Game Boy. Senere hen blev Nintendos pokemon spil også udgivet til deres andre håndholdte konsoller (som f.eks.Game Boy Advance) og stationære konsoller (som f.eks. Nintento 64).

Pokemon basis-viden

Pokemon sæsoner

Kort om Pokemon spillenes sæsoner som sendes i Danmark. The Johto Journeys og Johto League Champions er og bliver formentligt aldrig sendt i Danmark, de øvrige er blevet og bliver sendt på Disney, TV2 og Jetix.

Pokemon!

Den første sæson har ikke en fancy titel, men er dog blevet (uofficielt) tildelt navnet "Indigo League"

The Orange Island Adventures

The Orange Island Adventures er efterfølgeren til "Pokemon!". Her siger vi farvel til Brock, da han bliver og hjælper professoren Ivy. I slutningen af sæsonen er vi tilbage ved Pallet Town, og møder igen Brock, og nu bliver Tracy Professor Oaks assisent.

Spil Pokemon igen

Har du fået lysten til at spille Pokemon igen? Så find din Game Boy frem og find dine Pokemon spil!