Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog Sonic the hedgehog er et af mange spil med Sonic som hovedperson. Spillet er utrolig simpelt, du skal styre Sonic igennem en fyldt med farer. På vejen skal du samle guldringe, hver gang du bliver skadet mister du nogen af ringene. Dette er en nyere version af Sonic the hedgehog, hvilket klart kan ses på grafikken som er utrolig god, af et gratisspil. Derudover er der også blevet mulighed for at vælge flere forskellige karakterer, hele fire af slagsen.

Spil Sonic The Hedgehog her


Sonic the hedgehog:

Sonic the hedgehog er navnet på den kendteste spilserie fra Sega, som er et japansk spilfirma. Spillene er opkaldt efter hovedpersonen, nemlig pindsvinet Sonic. Der er i tidens løb kommet utrolig mange versioner af spillet, faktisk er der kommet mere end 30 forskellige opdateringer siden det første. Der er sket mange ændringer i spillene, selvfølgelig er grafikken blevet meget bedre, men Sonic har bl.a. også fundet mange nye venner. Nogle af dem er Miles ”Tails” Power, Knuckles the Echidna og Cream the rabbit. Sonic har selvfølgelig også fået sig en del fjender. Nogle af dem er Dr. Ivo Robotnik, bedre kendt som Dr. Eggman, eller Shadow the hedgehog.
Alle Sonic spil er baseret på stort set det samme, løb og saml point. Dog er der få undtagelser, som fx Sonic Heroes Puzzle, som du selvfølgelig kan finde på Spilcomputer.
I Sonic spillene samler man point ved at samle guldringe igennem spillet. De guldringe fungerer desuden også som Sonic’s liv. Når Sonic bliver skadet mister han ringene han har samlet, og derfor mister han også hans liv. Men der skal heldigvis kun en ring til, og så er han klar igen.

Sonic:

Sonic er et utrolig kendt blåt pindsvin på 15 år. Han har den specielle egenskab at han kan løbe utrolig hurtigt, faktisk kan han løbe hurtigere end lyden. Noget andet specielt ved Sonic, er at han kan rulle sig sammen til en kugle, som han mest gør når han skal skade sine fjender.
Sonic blev skabt i 1991 af Sega. Meningen med Sonic, var at han skulle blive populær. Sega manglede nemlig en figur der kunne konkurrere med Nintendo’s Mario. Dette lykkedes bestemt også, for nu, næsten 20 år efter, er Sonic og Mario de mest kendte spilfigurer i verden.
Sonic blev hurtigt så populær at han endda slog Sega’s daværende maskot, Alex Kidd, af pinden. Derfor optræder Sonic nu som deres maskot.