Pigespil

Pigespil - er du en rigtig pige og elsker du at spille? Så kan du herunder se vores store udvalg af pigespil.

Som du sikkert ved, så dækker pigespil over ret meget.Hvis man skal prøve at definere pigespil, så er det selvfølgelig spil som er lavet til og som ofest også af piger. Et pigespil kan være alt lige fra et Dress Up Spil, til en kærlighedsquiz og til et hestespil hvor du skal træne din hest.

Nok snak, nu er det vidst ved at være tid til at du skal spille dit første pigespil her på Spilcomputer.dk, så sæt igang ;-)!


Hvorfor har i pigespil?

Ja hvorfor har vi egentligt pigespil? Vi har to grunde til det, den ene er at vi synes at vores side her var ved at blive lige lovligt "lummer", og at den trængte til en god omgang pige-hygge. Derfor har vi lavet den kategori med pigespil, og vi har faktisk også lavet to andre kategorier til jer piger, hestespil og dress up games.

Den anden grund vi har for at have pigespil her på spilcomputer.dk, er at vi dagligt får et stigende antal besøgende som er piger, ja det er ikke en gang løgn. Flere og flere piger har fået øjnene op for de små gratisspil som Bubble Shooter, så nu har vi altså udvidet "butikken" med en masse spil kun henvendt til jer piger, og som du sikkert ved nu, så har vi kaldt spillene for pigespil.