Heste Spil

Heste spil er mange unge pigers ynglings spil. I Spilcomputer's heste spil skal du både ridde på heste og vælge outfits til ryttere og heste. Vælg et af vores mange heste spil herunder.


Er du også vild med heste og hestespil? Hestespil har altid været blandt vores mest populære gratis spil til unge piger. Vi har mange forskellige, hvor du får mulighed for at få dine egne heste i spillet. Du kan navngive dem, passe dem og vælge de outfits du mener passer bedst til dine heste i spillene. Du kan selvfølgelig også ride på heste i de forskellige hestespil, blandt andet i Pennys modige ridetur, hvor du skal guide hesten Penny og pigen Felicity hen til en såret ven og redde ham i skoven! Kan du finde manden sammen med Penny og blive dagens helt i det spændende, gratis hestespil?

Du kan også prøve hestespillet Bobbiejo Dressup, hvor du får mulighed for at style pigen lige præcist som du gerne vil have at hun ser ud, og derefter ride med hende. Der er utroligt mange kombinationer, du kan prøve, både hvis din yndlingsfarve er lyserød eller mørkeblå!

Vores hestespil er en af de mere populære slags gratisspil af den grund, at det er super nemt lige hurtigt at tage et spil med din hest. Du finder bare vores hestespils side frem, trykker på de altid gratis hestespil, og så er du i gang. Derfor kan du altid lige hurtigt tage et hestespil, hvis du har lidt tid til overs eller keder dig. Det, selvom du ikke har særligt lang tid. Af samme grund er det nemt lige at vise veninden din hest i spillet under frikvarteret, eller se om I kan redde Felicitys ven i Pennys modige ridetur.

Alle spillene hos Spilcomputeren er selvfølgelig gratisspil, og du behøver ikke at downloade eller installere nogle af hestespillene. Fordi at vores gratisspil spilles direkte igennem din browser, kan du også spille dit yndlings-hestespil lige meget hvor, du er henne med en computer. Du kan derfor sagtens spille det sammen med en veninde hjemme ved hende, selvom det er din hest, at I bruger, og hun kan på samme måde vise sin hest hvis I er hjemme ved dig.

Vi har mange gratis hestespil, alle sammen online, og hvis du kigger vores populære hestespils-liste igennem, er der helt sikkert også et for dig og dine veninder!