Governor of Poker

Governor of Poker Er du poker elsker? Så vil Governor of Poker falde i din smag! Et af de bedste gratis poker spil som findes på nettet, med flere elementer, og en storyline som rækker over flere poker turneringer!

Spil Governor of Poker her


Governor Of Poker er et af de fedeste online gratisspil indenfor poker genren. Du går rundt i byen San Saba i det vilde vesten, fra poker spil til poker spil og prøver at slå alle dine modstandere så du kan blive Governor Of Poker i Texas!

Der er tre forskellige sværghedsgrader:

  1. Easy, Im a beginner

          Er du helt grøn indenfor poker skal du nok vælge denne for at blive Governor Of Poker!

  1. Medium, I know how to play poker!

          For dig der ved hvordan man spiller poker uden at være ekspert.

  1. Hard, I’m the king of poker

          Er du poker ekspert? Så udfordrer vi her fra Spilcomputer dig til at tage dette level, du bliver med garanti ikke              Governor Of Poker!

Når du har valgt en sværghedsgrad er det bare med at gå i krig! Du skal vinde alle poker spil i byen. Når du har vundet alle poker turneringer vil Ron Doxie udfordre dig, han sætter en hest på spil og vinder du over ham bliver du Governor Of Poker i San Saba!

Governor Of Poker til iPhone

Nu har Youdagames lavet Governor Of Poker til iPhone! Du kan downloade iPhone app’en gratis fra iTunes, klik her og download Governor Of Poker app’en.