Bubble Struggle 2: Rebubbled

Bubble Struggle 2: Rebubbled Efterfølgeren til det populære Flash Pang clon. Split boblerne og ødelæg alle de små bobler for at klare hver etape. Flyt med piletasterne og skyd med mellemrumstasten.

Spil Bubble Struggle 2: Rebubbled her


Bubble Struggle 2

I det utroligt populære Bubble Struggle 2 spil er der endnu flere muligheder end tidligere. Du kan nu spille i 3 forskellige "modes":

  1. Single Player - Dette er en slags Campaign mode hvor du spiller alene.
  2. Multi Player - Her skal dig og en kammerat på samme måde som i single player komme igennem de forskellige levels.
  3. Staying Alive - Her er du alene, du bliver bombet med bobler fra toppen - du skal kæmpe for at holde dig i live.

I alle tre forskellige "modes" har du 3 liv, du kan se antal liv i nederste venstre hjørne. Du mister et liv for hver gang du bliver ramt af en bubble, når du dør starter du forfra, er du igang med et level starter du forfra i det level du er kommet til.

Bubble Struggle manden

I Bubble Struggle 2: Rebubbled spiller du som en ond lyserød djævel, klædt ud i en sort frakke med en gul t-shirt under og lyse orange shorts. Dit våben er en gul pistol som skyder en line af en slags lodret op i luften. Når boblerne rører ved linen ødelægges de.

Bubble Struggle 2 Gem dit spil

I Bubble Struggle kan du som noget helt nyt indtaste et nickname. Når du indtaster det gemmer spillet dit spil data. Når du åbner spillet igen er du så logget ind og du kan starte fra det level du sidst har spillet.

Bubble Struggle 2 bedømmelse

Redaktionen bag Spilcomputer.dk giver helt sikkert Bubble Struggle 2 topkarakter. Da ingen fra redaktionen har gennemført spillet endnu (den bedste er kommet til level 29) må man sige at det ikke er et let spil. Der ligger meget sjov og spas gemt i denne videreudvikling af Bubble Trouble, og det er klart et af vores bedste spil.