Bloons Super Monkey

Bloons Super Monkey Endelig er der nyt til os fra den kære Bloons-serie! De har netop udgivet Bloons Super Monkey som er et gratisspil der ligner Space Invader utroligt meget. Dog skal man i Bloons Super Monkey ikke skyde de invaderende rumskibe men balloner.

Spil Bloons Super Monkey her


Bloons Super Monkey - sådan spiller du

Bloons Super Monkey handler om at skyde så mange balloner at når du ser en ballon i den virkelige verden er det eneste du tænker på, er at ballonen skal aflives!

Du styrer aben ved hjælp af musen, for at skyde dit skyts afsted skal du ikke gøre noget, det bliver nemlig skudt afsted automatisk. Når du starter på et level får du at vide hvad din mission er. I level et er din mission at sprænge 150 balloner, men bare rolig, det bliver noget svære når du kommer længere med Bloons Super Monkey, allerede i level 2 skal du skyde 500 balloner :-)

Efter du har gennemført et level kan du opgradere dit skyts, f.eks. kan en opgradering gøre at du skyder hurtigere. I stedet for at opgradere kan det også være en taktik at købe nye våben. Dog skal du sørge for at få bronze, sølv eller guld for at have råd til det. Du får bronze, sølv og guld ved at sprænge flere balloner end minimummet er for at gennemfører missionen i Bloons Super Monkey.

Nu vil jeg tro at du er godt rustet til at gå igang med Bloons Super Monkey, sæt igang!